:)

Hej Hej gott folk .... :) Det var väldigt länge sen ja skrev och det är för att min älskade lillebroor gjorde så att våran dator gick sönder så vi blev utan internet i typ 2 veckor men men så kan det g¨och det västa var ju att alla bilder som ha hade tagit på familjenm och min försvann , så ja har inga biler alls :( .......... men men . Sen har ja börjat skolan och det funkar faktist väldigt bra att då i 8a .. hihi :) Första året med betyg och vi får betygskriterier på varje ämne så att vi vet vad vi ska satsa på :) , Så nu kanske ni ill veta  vad ja satsar på och det är ju att få vg och mvg och inte alls några g !! Ja hoppas det kmr att gå bra .. Det gäller bara att plugga och inte vara inne på datan så mkt :) aja nu ska ja gå och plugga matte en stuund :)

Bye bye gottfoolk



Kan fortfarande inte förstå ...


Hej . ...

Hej .

Vet inte riktigt varför ja gjorde blogg , hihi men ja har inget och göra just nu !
Väntar på att min mami och papi kmr hem så att vi kan äta :) Ja är väldigt hungriiig .. :) Idag så har ja varit hemma och latat mig ! Ja kan inte riktigt fatta att ja snart börjar skolan uuushh det vill ja verkligen , Absolut inte 8:an ..
 Vi får betyg och ja vill inte alls vara så stressad som ja ser tessan vara . (Inte illat menat tessan ) ..
 Men men man kan ju inte göra något åt att man börjar bli äldre lr hur ? Ja hoppas bara att det kmr gå bra för mig i 8:an ..
Sommarlovet har gått så fort känns det som  man har inte riktigt allt man ville göra i sommar , ja skulle jättegärna vilja ha en till månad så att ja kan slappa ..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0