Utkast: Söndag igen ...

Söndag igen , vad snabbt veckan har gått .
Det är 1 december och nu är det 23 dagar kvar dagar kvar till till jul och 30 dagar kvar till nyår ungefär .
Längtar skit mycket till nyår :) Yees .
Imorgon har Jag No prov på tisdag har eng prv och på onsdag så har jag muntlig redovisning på franskan samt på svenskan på mitt tal om idrott . Allt ska betygsättas.  Vecka 50 så ska allt redan var klart och vecka 51 så är det julavslutninig . Hur skönt som helst .
Det är 1 advent idag :) hihihi . Tre veckor kvar till juuul yeees :) ...
Idag blir det att plugga och kolla på greys anatomy , desperete houswifes One trre hill och gossip girl  sen blir det att sova . Ha en skön 1 advent alla !
 

 
Ps  kommentera gära om vad Ni vill att jag ska skriva om:) jag vill gärna höra om vad ni tycker om mina inlägg så kommentera gärna och ni får vara anonyma . Ni kan skriva negativa saker också . Var ärliga ! :)

puss och kram / m




I miss you , mi viejita hermosa <3 eres mi vida :) besitos

lovee , much of love <3

Idag har jag pluggat l, städat och sen så har jag och min underbara familj klädd vår lilla julgraan ,, oooh  såååå mysiiigt :)
Hela vårat hem är fullt a julsaker , Jag längtar verkligen till juul nuu , hihihi
Snart ska famljen sätta sig ner och äta kvällsmaaat ..
OOOOOh vad jag älskar mi familia <3


puss och kram / m


Much of looooveee <3
familiaa

!

Hej gott folk , Det var väldigt lände sen jag skev men det har varit sâ mkt med plugg nu sâ jag har inte alls haft tid .
 Nu ska jag ägna min tid till att berätta att det finns människor i världen som har lagt ner sâ mycket tid till att snacka rent ut sakt bullchiet. Man kan dâ frâga sig hur de här människorna har tid och för att vara ärlig vet inte jag det.
Hur ni orkar med att snaka sâ mycket skit och sen skylla allt pâ min mamma , och nu säger inte jag att min mamma är en ängel ¨men ni kan ändâ inte ta och skylla pâ henne hela tiden . Min mamma stâr för vad hon säger och det borde ni ocksâ göra men ni är inte tillräckligt mogna för det och I understand that now.
Ja och nu undrar ni som läser  , vf ska hon lägga sig i när det stâr att det handlar om hennes mamma , men det ska jag berätta för er.
 Det är för att de kom och började säga massa bullschiet om miig , jag hade inget med det och göramen eftersom de människorna inte kan skylla pâ andra sâ blandade de i mig och jag tycker det är synd för att jag ska igentligen inte ha med det här att göra. Men sen de drog in mig sâ har jag faktist med det här och göra !! 
De här människorna säger att aaa vi kommer att ta ett snacka med er och att vi ALDRIG mer kommer att förlâta er , Tror ni verkligen att VI ska FÖRLÂTA er efter allt ni har sakt och gjort ? well think again becuse that it's is not going to happend .
Vi vill inte nâgot med er att göra för att ni är döda för mig och min familj !  
Trodde ni verkligen att efter allt ni har gjort att vi skulle komma tillbaka till er som hundar och vilja att allt ska vara okej igen ? trodde ni verkligen det ? hahah . Tänk om ,
Vi mâr mycket bättre utan er och vi inser nu att ni är värda skit för oss men jag antar att ni redan visste det !  Sâ istället för att ni ska slösa er tid på oss så ta er tid att fixa eran familj istället för att förstöra för oss . Oaavsett hur myckt ni vill förstöra för oss genom att snacka massvis med skit om mig och min familj till andra personer , varsågod gör det för att såsmåningon så kommer personerna runtomkring att inse vem som talade sanning och vem som sa massvis med skit .
Så ta er tid  att fixa ihop er familj istället för att förstöra våran för ni kommer inte lyckas med det.. Ni kommer även att ångra det ni har sakt och be om förlåtelse för allt ni har gjort och sakt, ni kanske nte inser det nu men förr eller senare så kommer det att hända.
Ni kommer ångra det ni har sakt och gjort , vänta bara bayback is a bitch=hämden är ljuv !

Det var allt jag hade att säga och jag kommer att skriva om min vecka senare i helgen för alla andra läsare . ! familiaa 
Hur mycket ni än vill förstöra för oss och vill splittra våran familj så kommer ni inte att lyckas med det för det som ni gör just nu är bara att stärka våran familj . Ni gör bara vår familj starkare , . 

/ m


156:)

Vad skönt att det snart är fredag :) Sjukt skönt faktiskt ! Imorgon har jag matteprov som jag har pluggat väldigt mycket på , det kanske ni har läst och ni kanske redan vet vad jag vill ha i betyg VG !  Hoppas Hoppas .
Inte bara det , imorgon har jag även bildredovisniing och om man inte har gjort den eller inte vill göra kmr man få IG  direkt , Helt sjukt .. Men lycky mee så har jag gjort den och jag har även pluggat muntligt :) Önska mig lycka till ! HIHIH ..
Planer för helgen då , på lördag så är  det så att jag ska på den röda festen , jag vet inte om ni har hört talas om den men sen är det även så att min närmaste vän Valeria ska göra sin b-day mycket tidigare eftersom hon sedan ska åka till Chile . Jag ska se om jag hinner komma till henne också en sväng :) Gratttis förrsten :) <3
 
Sedan blir det at plugga till mitt engelska prov och No prov ! Mycket prov men det är ju snart lov så då kommer vi att få vårt första betyg .... Sååå nervöööös att jag börjar gråta bara jag tänker på det :( Jag har gjort ganska bra ifrån mig men jag är ändå rädd . OOOH , Hoppas jag får bra betyg bara :) O just det imorgon får jag veta hur det gick på mitt so förhöör , jah hoppas att jag fick MVG  i alla fall :) Jag hoppas väldigt mycket och vill väldigt mycket va ? :) hah sån är jag !

Jag sitter och väntar på att lisa ska komma så att vi kna gå på dansen , hoppas det är dans idag för förra veckan var det inte det eftersom pacsal var sjuk:( Jag hade verkligen längtat till dansen så att vi skulle kunna lära oss den nya dansen ju :)  Värst vad mycket jag har skrivit ,men det känns som om det var så länge sen jag skrev och det vare ju , Senaste inlägget var i söndags om jag minns rätt. Som sakt jag har inte haft tid helt enkelt , massvis med prov och allt annat som har hänt mig runtomkring.
Den här veckan har varit väldigt bra men även väldigt dåligt :( Veckan började väldigt dåligt men jag tror att den kommer att sluta bra . Jaghoppas det i alla fall . :)

puss och kram / m

:)

hello , idag  har bästa vän sovit här och vi har gjort massviiis :) ! Vi var ute och lekte massvis med terry och hon ville vara med terry massvis ( hunden ) vi hade det jättebra och vi mâste verkligen göra om det igeen :)
. Ja nu gick hon hem för hon skulle plugga och det borde jag ocksâ göra men jag orkar inte det just nu .. Jag är sâ laaat :)
 .. Idag är det  Desperate houswifes, greays anatomy One trre hill och gossip girl ^sâ missa inte det :)
 
OOOhh imorgon är det skola och sedan är det prsion breeaaak yeees men det kommer bli sâ  att jag missar det :( Sâ ni fâr skriva kommentarer om ALLt som hände :D SNÄLLAA :)
! Men nu ska jag ta en duch och läsa no om det är sâ att jag har boken här och inte i skolan :) ..

puss och kram / m 


                                                                                                                   160 :)

happy weekend :)

Jahhopp gott folk , Idag ska bv sova hemma hos mig :) Första gângen hon har fâtt det :) Skit glaaad .. Vi ska ut med terry skit mkt för hon vill sâ gäärna det och terry fâr ju bra kondititon ,hihih . Sen vet jag inte alls vad vi ska göra vi fâr väll se :) Jag skriver mer om helgen imorgon :) Uppdatering pâ veckan

Vi har haft so förhöR :) jag hoppas det gick bra i alla fall sen sâ har vi börjat med tal i svenskan :) Vi ska hâlla ett tal inför hela klassen :) Det lâter väldigt kul faktiskt :) .. Jag har blivivt ¨Väldigt dâlig pâ att skriva pâ sistond pga mkt plugg men jag lovar att jag ska bli bättre pâ dt ..


Puss och kram / m


Bild pâ terry ;)

Happy

Idag har ja varit hemma och segat :) hihih väldigt skönt faktiskt , sen har jag städat mitt rum tagit en lâââââând duch och sen blev det att plugga matte . Gjorde 2 sidor matte men jag kände att jag kunde ha gjort liiite bättre ifrân mig men det fâr bli tomorrow efter att jg har firat min älskade far of curse .
 Det är ju fars dag imorgon :) hihih . Glöm inte heller att kolla pâ One Tree Hill och gossip girl Imorgon :)
..Idag fick jag prata med VÄRLDENS BÄSTA MORMOR  det var sjukt länge sen jag hörde hennes röst , hon har ju legat pâ sjukhuus och hon ligger där fortfarande :( jag tror aldrig hon kommer komma utdärifrân , hon är sâââ Sjuk ,:/  Jag tycker väldigt synd om henne men jag är glad över att höra hennes
röst :)


Jag älskar och saknar platsen
Ecuador men jag hoppas inte jag snart kommer att vara brevid min älskade familj , I have to be strong :)


I miss you like crazy and you are the reeason that i wake up every morning and I hpe that i will se you soon 
 much of love / m




Yes :)

Jag fick vg pâ  mitt franska  prov , Yees Säger jag bara , ni anar inte hur glad jag är över det :D Sen fick jag ocksâ Vg i svenska , Yeees :) Jag är hur glad som helst juuu :) yees yees yeeeeeees ..
Vad har jag mer gjort under veckan ? ,
 eeh jag har varit pâ konfirmation och undgomsgrupp dâ Olivia och Martin nästan ât upp all smet , hahahah men jag ska vara Ärlig , jag ât faktiskt ocksâ :) HIHHI . Sedan har jag varit  pâ dansträning dâ vi fick lära oss souljer boy dansen av Pascal :) skit kul träning ! jag har ocksâ pluggat matte ,Sen fick jag ocksâ reda pâ att mitt utvecklingsamtal är pâ fredag , (den som kommer alltsâ) kl 8:30 vilket betyder att jag inte fâr nâgon sovmorgon :( . Planer för ikväll blir nog att vila och kolla pâ TV :)
 


:/

Sista dagen pâ lovet , imogon är det skola ... Jag längtar faktist lite för jag vill veta vad jag fick pâ franska provet , Annars skulle jag jätte gärna ha lov en vecka till :)
Idag har jag bara varit hemma och sovit i min sköna säng tillsammans med hunden terry för sen kom dem och hämtade honom :( .Väntar pâ att one tree hill ska börja som vanligt och sen blir det gossip girl sen blir det faktiskt att gâ och lägga sig för det är ju skola imorgon .
Ska skriva lite kort om vad jag har gjort pâ lovet . Det började med att jag läste boken choo bree som var väldigt bra . Jag tkr ni borde läsa den, sen efter att jag läste ut den boken sâ var det väldigt mycket tv och data som gällde .
De senaste dagarna sâ har vi firat min pappa som fyllde âr i torsdag sen har jag pluggat matte ocksâ .
Jag ligger efter men inte sâ mycket . Känner inte för at skriva mer 
Jag och brorsan :)


// m

INGET LIV


Min kaninuus <3





Jag blir så trött på människrona som inte har något annat för sig än att snacka skit om folk.Om man har något att säga så behöver inte man säga det till andra personer för jag kommer ändå att få reda på det .
Ni borde fan ta och snacka med mig istället för att snacka med andra för vet ni en sak ? jag kommer ändå att få reda på det..
Har ni inget annat liv än att gå runt och snacka skit för det är det ni gör , Ni Snackar skit , rent ut sakt SKIT .. Var inte så JÄVLA fega och inte våga säga det till mig när ni ser mig , Jag skriver det här nu och hoppas att ni läser men när jag ser er kommer jag säga det ansikte mot ansikte för jag är inte feg  och vågar stå för vad jag säger. Bara så att ni vet så är jag ärlig mot min mamma och det har jag alltid varit så när ni ska gå runt och säga masser skit till min mamma om mig så vet hon redan om det för jag är inte en sån som ljuger och gör saker i smyg . Min mamma vet vad jag gör och känner mig .
SNACKA INTE MER SKIT OM MIG OCH VÅGA SIG DET TILL MIG ISTÄLLET ERA JÄVLA FEGISAR !!!


// M

RSS 2.0