Tjejkväll

Fredag:Tjejkvällen igâr blev väldigt lyckat , massvis med spännign mycket skratt och lite târar .. :)
Vi ( olivia jag och elissa )bästemde oss för att göra makeover pâ Johanna .. Först sâ skulle bara elissa sminka henne men sedan kom jag pâ att vi kunde klippa hennes hâr till rak lugg .. Alla gick med pâ det . :) Sedan när vi var pâ stan kom jag pâ att vi skulle färga hennes hâr .. Och det blev sâ ocksâ .
Elissa klippte hennes hàr och färgade och det blev väldigt snyggt ocksâ .:)
Men det var min ide hahaahah ..
Elissa höll pâ i typ 2 timmar medans jag och olivia sjöng singstar och satt inne pâ datan mm .
Sedan fick vi se Johannas reaktion och jag tror hobn blev glad men väldigt chockad . Det skulle jag ocksâ bliviit .Sedan blev det att sjunga vääääldiiiigt mycket singstar och dansaa mycket . :)
Som sakt dagen blev lyckat ! Minne för livet . <3

Lördag:
Idag har vi i famijen verkligen storstädat . Det var helt sjukt hur mkt smuts det fanns och jag visste inte änns att smusten kunde gömma sig pâ ställen människorna inte änns visste . Jag är glad över att jag har fàtt det gjort. Om ni ocksâ ska städa rekommenderar jag att bi ska använda Jif cream lemon , det är ett städmedel som är väldigt bra faktiskt . Jag fick bort mycket smuts med det. Det funkar jättebraa . Det fâr 5 stjärnor av 5. Sâ använd det om ni ska städa. Fukar perfekt .!

Nu var det allt för mig, jag ska snart gâ iväg och ta mig en lÂÂÀNG duch och sedan fixa mig till bibelstunden.

Puss och kram/ m

                                                  

                            Längtar till värmen <3


Planer för dagen

Snaart ska jag iväg och träffa de bästa tjejerna för vi ska nämligen ha tjejkväll :) <3
Upptaderar sen om hur dagen/kvällen bleev .. :)<3


                                                      Everything happens for a reason

                                                        What goes aruond comes aruond


27/1-09

Idag (tisdag) sâ var det ett minne för livet , Elissa dilmon ide och jag hade nämligen matkrig&vattenkriiig i skolan . 
Vi hade mycket skoj men sen fick jag även mycket mycket skit frân lärarna... 
Men det gör inget för jag hade även massvis med kuul <3
 

ÄLSKAR ER TJEJER <3


 Ide,jag&Elissa <3


Elissa&Dilmona


Puss&kram/m


jobbiiigt :)

oooh den här eftermiddagen bestod av att skicka jättemânga bilder till bästavän elisabeth pâ oss tvâ . Det tog ungefär 1 timma och ta emot och skicka alla bilder men det känns väldigt skönt att redan ha det gjort :).. Sedan blev det inte sâ mycket mer med det utan jag kollade pâ alla bilder. Shiiiit vad snabbt tiden gâr ... Bilderna vi hade idag väckte sjuukt mycket minnen och känslooor .Alla bilder har ett underbart minne bakom sig och jag är väldigt glad att jag har kunnat dela dem med en underbar person. <3
Det var allt för mig och nu ska jag spela ps2 med min lilla syster. Glöm inte prison brek idaag <3
                          
                                                                                                                   min&elissas händer underbasketträningen<3

PÂ OLIVIAS FEEST <3

                            

Spelar elgitarr och baas <3                                                                          e&m pâ väg till glasskalas <3



Jag och elissa en heeelt vanlig skoldag <3




jag orkarinte ladda upp fler bilder men här ser ni i allafall hur mkt minnen vi haaar<3
Always&forever <3

stamp the yard

Hej hej , som jag skrev pâ mitt senaste inlägg sâ skulle  hela familjen kolla pâ massvis med filmer, det gjorde vi ocksâ:) . Den som jag tyckte var bäst var helt klart stamp the yard eftersom det är en dans film och jag älskaaaaar daans sâ det var nr 1 för mig .
För er som inte har sett den sâ handlar den om dans :) de finns tvâ lag som battlar mot varandra och sedan sâ vinner den ena och motstândarna blir sâ arga och vill hämnas , allt blir inte som man har tänkt sig och bröderna dj och d .( en av dom spelas av chris brown ) . Dj tvingas âka till atlanta och bo tillsammans med sin moster och börja en helt ny skola där de har dans som skolans högsta hobby. Ska dj verkligen börja dansa igen eller ska han lâta det vara pga det som hände innan ?
Filmen e huuuuuuuuuur bra som heeelst och ja tkr ni alla verkligen borde kolla pâ den!


Jag har inte gjort sâ mkt mer eftersom det bara har varit en slapp dag idag :) ... Hoppas ni alla andra ocksâ har det bra <3 

puss och kram/ m  


Mysiig frdag <3

Planer för kvällen blir ju att jag ska kolla pâ de cheettah girls one world med min underbara syster som verkligen älskar cheetah girs,hanna montaana osv .Man kan säga att allt som gâr runt pâ disney channel älskar hon.. :D .. Jag ska inte heller ljuga , jag har ocksâ längtat pâ the cheetah girls filmen sâ jag ska skriva sâ snabbt som möjlit sâ att jag hinner med allt .
Senare pâ Kvällen ska vi i familjen sitta vid tv och kolla pâ massvis med filmer som de har hyrt och äta chips,pocporc och dricka mycket läsk :)
Hoppas ni kommer ha en toppen kväll som jag kommer och ha :) jag hoppas även ni har sett bilden pâ min piercing( för er som vill se den )sâklart :)


I will always love you baby and remember true friendship never ends <3






                                                                   

Picture

                                            Här har ni en bild pâ min pierciing : )    
     


                          

Pierciing

Hello bloggen :) .. Idag har jag gjort en sak som ajg har lääängtat efter i fleraaaa ââr , jag har nämligen piercat mig i naaveln ..:D:D ..
Jag är sjukt glad faktiskt för det , men det gjorde oooont och sedan sâ blev det rött ocksâ men det kommer att gâ över imorgon.. Det sa tjejen som pierca mig i alla fall och jag kan inte visa det nu eftersom  att jag har ett plâster som mâste av imorgon bittiii :D

Sjukt glad som heeelst ... Tack Tack Tack mamma och pappa <3

Jag lägger in en bild sâ fort ja kan :) 



                                                   


uuuschh ,:/

Idag var det mândag och som vanligt gillar jag inte alls mândagar uschh pâ det !!!
Jag hade redan en anining när jag vaknade att jag absoluut inte skulle gilla dagen och att det skulle vara en dâlig dag och som sakt sâ var det en väääliigt dâliig daag .
Massvis med komflikter,târar , skrik drama , oomg ,. ... Jag tycker absout inte om mândagar ,
Hoppas ni har haft en bättre mândag en vad jag har haft ,

puss och kram / m

Underbar helg

Hej Hej bloggen som ni ser pâ min rubrik sâ har jag och min familj haft en underbar helg .. I fredags fick gäster hem , och vi pratade om biblem och massvis mer , sjukt kul som helst och  sedan fick jag veta att en av tjejerna som var hemma hoss mig dâ hade gâtt i samma skola som jag , för 5 âr sedan . Det var sjukt kul att prata med henne om skolan och jag fick även veta att jeff var hennes mentor ...
Det var skit kul att prata med henne och jag visade henne skolkatalogen och hon fick även se de andra lärarna .Hon hade även tvâ andra systrar som ocksâ gâtt i ljura skolan och de hade bla johan och lisbet som mentor .
:)
Efter det tog jag det lungt med familjen baraa....
I lördags sâ fick jag sova ut , Det var faktiskt väldigt skönt , jag har sovit väldigt dâligt de här dagarna , har inte riktigt vant mig vid att det har varit skola och sâ ..
Sedan blev det och fixa sig eftersom att vi skulle ha bibelstund och sedan sâ skulle det vara fest i en lokal i hageby .
Det var jätteroligt faktiskkt , Vi ât mat ,pratade sedan hade vi tävlingar och tillslut blev det o dansa :) Min lillebror och jag dansade tillsammans och det var faktisk jättekul och se honom dansa , han var huur gullig som helst
Jag älskar dig lillebrootr <3
Personerna var huuur snääälla soom helst faktisk. :) Jag är hur nöjd som helst och som ni ser har jag haft en UNDERBAAR helg..
Idag kommer jag bara att ta det lungt och vila , Jag känner mig väldigt yr och jag hoppas inte att jag börjar bli sjuk för det vill jag absulut inte nu ..
Jag hoppas ni ocksâ har haft en bra helg sâ som jag har haft det
Släng gärna in en kommentar om hur ni har haft det :)
Puss och kram / m 


             

                                           La familia es lo mas importante en la vida <3

today

                                Tjena bloggen

Idag sâ vaknade jago ch kände att ja inte alls mâdde riktigt bra sâ det vblev att stanna hemma ... Inte riktigt att stanna hemma eftersom mamma ich resten av familjen ville att jag skulle ta pâ mig kläder och gâ ut till stan med dem och göra massa ärenden :/
Inte riktigt min grej nu men jag ville inte riktigt göra resten av familjen ledsen sâ det blev att gâ och fixa sig och gââ ut. Pâ vägen till stan sâg jag underbra ude och tessan som vinkade till mig och jag vinkade föstâs tillbaka .  :) älskar er flickoor :) ..
Sedan blev det att gâ fram och tillbaka i stan upp och ner , springa git och dit och det var inte riktigt sâ kul eftersom att det är väldigt kallt ute :/
Annars brukar jag och älska att gâ ruunt pâ staaan:)
Gick sedan in pâ gina tricot och de har väldans massa fina kläder men det är inte riktigt min stil , jag är väldigt petig när det gäller kläder och mâste vara 100% säker pâ att jag kommer gilla det .
Men jag var inte riktigt pâ shoppinghumör sâ det spelade inte sâ stor roll nu:) ...
Sedan har jag inte alls gjort sâ mycketmer förutom att vara hemma tillsammans med la familia och tillslut sâ blev det ingen tjejkväll för mig eftersom elissa och de andra tjejerna kunde inte men en annan gâng blir bra:)


  

med den här underbara bilden pâjulafton säger jag till alla mina läsare god night & sweet dreams

veckan som varit

Tjena Tjena bloggen :)
Det var väldigt länge sen jag skrev i bloggen men jag har inte orkat göra det :/ .. Hoppas ni inte är besvikna pâ miig.! 
 Mina dagar har sett ut sâhär : Vaknat gâtt till skolan varit i skolan , slutat skolan , stannat kvar i skolan och snackat med tessan,ide olivia o elissa kommit hem och suttit vid tv och kollat pâ oth och sedan kollat mer pâ tv och sedan gâtt och lakt mig , :) ..

Väldigt trâkit va ? men jag har inte orkat göra sâ mycker mer , men det har kännts skönt att jag har kunnat slappa och vila för snart sâ kommer veckorna se väldigt jobbiga ut med läxor och prov ..
Nu har jag inte sâ mycket att säga mera för jag ska snart till dansen tillsammans med elissa .:)


Tessan,ide,olivia,elissa,dilmona,<3





släpper en bild pâ mig och mina underbara syskon och kanin pâjulafton :)


lördag

                                                                          Hello kära bloggare,

Idag blev det att äta god frukost tillsammans med min underbara familj och sedan fixa sig och gâ och handla. Mina planer för dagen var att gâ pâ bio och se twilight men sedan blev det inte av:/ 
Istället gick hela familjen pâ stan en lââng stund och tittade lite. Jag köpte inget .. Jag hade ingen lust till det. 
Sedan blev det att gâ hem och spela vâra nya ps2 spel . Jag har blivit lite beroende av det haha men det känns skönt att spela tillsammans med lillsyrran. Eftersom vi är ungefär lika bra ;) 
Hon vinner över mig , snacka om att skämmas men man kan ju inte vara bra pâ allt ju , :)  ..
Kvällen blir att spendera tillsammans med min underbara familj och kolla pâ film och mysa. :)



Sà ser min lördagskväll ut och hoppas ni ocksâ fâr en lika bra lördagskväll som jag kommer att ha :)

Puss och kram / m


Min lilla prinsessa :) i loveyoubejbii <3

vacker precis som du är

                              Hello everyone .

Nyss fick jag läsa en blogg om mobbning . Jag kommer inte riktigt ihâg vad hennes bloggadress heter men hon skrev skitbra saker som fick en att tänka till . Det finns mânga som tänker liksom . Men mobbning det pâgâr inte i min skola  , jag är inte dum mot nâgon ? Men titta nämre , Det finns faktiskt personen i skolan som är utstötta och inte har nâgo o vad med eller gâr runt ensam hela tiden , Jag tror inte de har valr att gâ runt ensamma för att de tycker det är kul , de har bara ingen o vad med . De skulle göra vad som helst bara för att en  enda människa skulle komma och säga . hej vill du sitta och äta med mig idag ?



Alla är faktisk olka och det är inget fel med det , Det spelar ingen roll om personen inte är lika smal som den andra eller inte har märkes kläder som de flesta har , Det är faktist inget fel med det för att utsidan spelar ingen roll alls . Alla är olika och det mâste man acceptera . Hur tror du att världen skulle vara om alla var likadana som du eller mig tex? Det skulle bli helt fel tror jag .Det är faktisk inget fel att prata med en person som inte är lika populär som de andra tjejera , vem vet .tjejen som du pratar med kanske till och med är sjystare än de andra kompisar du har eller ni kanske har mycket mer gemensamt än de andra .
Det är faktiskt imget fel med personer som ¨väger lite mer  än de andra ?
Vem är det som har sakt att man ingentligen ska vara smal ? Är dt bara för att det finns topmodeller som är supersmala och att bara därför sâ mâste en själv vara smal ? nej det är inte sâ . Nu kan det ocksâ finnas tjejer som är mobbade för att de är för smala , men de äter sjukt mycket endâ. TEX min lillasyster  är skit smal verklgien smaal men hon äter sjukt mycket men êndà gâr inte hon upp i vikt.

ALLA ÄR OLIKA OCH DET ÄR INGET FEL MED DET . VI ALLA KANSKE SKULLE BÖRJA MED ATT HÄLSA PÂ NÂGON TEX I SKOLAN SOM VI INTE KÄNNER OCH BARA FRÂGA HUR HAN/HON MÂR ELLER VAD DEN HETER. SÂ ATT DEN PERSONEN INT KÄNNER ATT DET ÄR SKIT JOBBIGT ATT GÂ I SKOLAN, FÖR ATT DET FINNS FAKTISK PERSONEN SOM HÄLSAR PÂ MIG I SKOLAN .

Du är vacker precis som du är / m

Syskonkväll <3

                                                                               Hello alla bloggläsare

Min dag har varit bra m jag gick ut en svänd till bv och var med hennne hela förmiddagen och vi pratade och skrattade väldigt mycket :)
Sedan blev det att gâ hem och det första jag gjode var att gâ och lägga mig och sova , jag visste själv inte att jag var sâ trött . Jag sov en lâng stund och sedan vakande jag av att jag hörde ytterdörren stängas igen. Min lillebror ska inte sova hemma sâ dâ ska jag och min lillasyster ha en underbars tjejkväll tillsammans.. Vi gjorde ansiksmasker och nu ska vi nörda framför datan tillsammans sedan blir det att spela playstation 2 och spela massvis med mer speel :D<3

  <3<3<3<3<3<3<3<3<3

PRISON BREAK

Bara för att jag älskar prison break och är prison break galen sâ ska jag lägga in bilder pâ det :).




Jag älskar , bara ÄLSKAR prison break <3


 
massviis med kärlek :) Jag ska köpa ALLA prison break säsonger :)



Han är anledningen till att jag kollar pâ prison break. Han är sâ fiiiin :)<3


Gillar ni ocksâ prison break ? hoppas det i alla fall :)

Puss och kram/m

good news

hello bloggen :) Idag vaknade jag och fick höra en undeeerbaaar nyhet av mina föräldrar .
Den 6 mars sâ ska jag âka iväg till spanien och bara där i 3 veckoor :) Det kommer bli hur skönt som helst att vara i värmen och bli bruuuun :)
Jag är sâ glaf och jag har även  räknat hur mânga dagar det är kvar tills jag âker , det 61 dagar kvaaar . yes yes yeeeeees !
Det är bra att höra att det äntligen blir av eftersom min mamma hade lovat mig en resa till spanien !
Sâ om 61 dagar sitter jag förhoppningsvis i ett flygplan pâ väg till värmen :)


Jag har inte gjort sâ mycket idag förutom att jag var tvungen att vakna väldigt tidigt och gâ ut med mami och fixa smâ saker !


 

Puss och kram/ Misheel 


 


olivias-day

Idag var det fest hoss Olivia Nilsson :) hon fyller âr imorgon grattis gumman <3
Elissa och jag gjorde sällskap dit och sedan mötte vi ide michelle och Anna vid hc , . Pâ vägen dit sà halkade jag och landa pâ rumpan och elissa stog där utan att göra nât , ja tänkte , ja du elissa ska du hjälpa mig upp ñr och efter typ 15 sek sâ hjälpte hon mig .. Sedan träffade vi ide och de andra och ide ¨tyckte det var kallt , Inte konstigt ide , du hade ju ballerina .
Sedan kom vi hem till olivia och sa grattsi och sâ , hälsade pâ tessan ocksâ , jag säger bara tessan gör den bästa bâlen i världen :) sjukt gott var det , samma sak var det med tacosen .Hon borde verkligen bli kock faan :) Sedan skulle vi äta târta och sen hör man alla skrika aaaaaaa  jag kollade pâ dom och sedan pekar de pâ mitt hàr.
Mitt hâr brann men som tura var sâ var det bara lite och ja kunde ta bort det snabbt . Alla de andra blev rädda medans jag själv inte brydde mig . Just det . Pga Ide Jarf sâ har jag börjat gilla dariiiiin , jag kan själv inte fatta det men ide lyssnade pâ darin nästan hela kvällen sâ jag har börjat gilla darin nuu . Du fick mig ocksâ !;)
Vi spelade även "med andra ord" och tessan och jag ägde verkligen :) . Vi fick även se ides och elissas dans de hade gjort till olivia som ni sen kan se pâ youtube.
jag màste bara fâ sidan och lägga upp den pâ bloggen sâ att ni kan kolla :) hihihi 
 
Puss och kram / m

RSS 2.0