latiiiis

Idag är jag hundvakt åt tia Pamela :)... Sitter vid datan fast igentligen borde jag plugga matten så senare efter att jag har kollat på One Tree hill så ska jag sätta mig och jobba matte i full fart ! .. Igår så fyllde min papito år så vi hade fest för honom idag och han kmr även ha fest idag fast då kmr inte vi barn vara där . Det är en vuxenfest . Han blev nöjd med sina presenter och ble även nöjd med själva festen oh det är väll det viktigaste :)
Kl är 3 och jag ska börja gå ut med terry en stund så att han kan springa av sig en stund och så att även jag får frisk luft :) ..Det är dt som är så bra med hundar att man går ut med dom varje dag och det gör så att man får frisk luft ,Jätte skönt faktiskt :)


Puss och kram / m
     


.........

Fuck you , Ja hatar dig just nu.... Ja vet inte om jag ska förlâta dig mer .. Jag sa att du skulle fâ den sista chansen och du fimpade den , ja vet inte om det finns flera chanser för dig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Du sa att du inte skulle förändras men det har du gjort . HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR DIG


Tankar....

Oavsett vad man vill i livet sâ blir man inte riktigt nöjd . Man kanske blir det i nâgra timmar eller fâdagar men sen tjatar man om det. Jag kom att tänka pâ dt när jag kollade pà one tree hill . Om man nu var nöjd med kärleken . Oavsett om man fâr nâgot bra sâ blir det sâ att det slutar i târar ... Man blir aldrig riktigt nöjd oavsett vad man gör ... När man tänker efter sâ tkr man att man borde ha gjort bättre irfân sig . Sân är jag . Jag blir aldrig riktigt nöjd och jag tror att de flesta personerna tänker att de borde ha gjort bättre ifrân sig..... jag mâste lära mig att nöja mig med vad jag har oavsett hur det blir :) .. Det var allt jag har att säga  ..


  Puss och kram / M .


Happy as always :)

Yeeees Sista skoldagen idag och sen har jag lov i en heel veckaa :) Super glaad :) ..... Det var en väldigt kort dag för mig .  Det började med sovmorgon kom 20 minuter försent för att jag duchade på morgonen sen så hade vi matte men vi skulle gå på framtidssamtal så det blev inte så mkt matte för mig, Efter var det lunch och sen så hade vi so och sen var det bara att gå hem yeeees :)..... 
 
Nu är jag hemma och väntar på min mamita och papito som är och handlar .....
Jag hade tänkt att skriva jätte mkt men minnet är svagt så kmr inte ihåg så mkt förutom att jag ska slappa och plugga matte som en gris  att jag ligger jätte mkt efter :( och jag vill verkligen ha vg i matte.



 I like you boy <3




Jag älskaaar :)


Igår så gick jag min syster,lillebror och bästavän elissa på high school musical premiären :)
Filmen var sjukt bra och jag är glad över att jag fick se den med familjen.
Jag hade franska prov och det gick bra hoppas jag men kan aldrig vara säker på det ...
Skönt att det snart är lov men jag  plugga masser med matematik för att jag ligger såååå mkt efter :( Nu ska jag snart fixa mej för attt jag har dansträning i Hageby med elissa,dilmona,alexandra,olivia och Alexandra ... Ni är de bästa ... :) Men nu måste jag gå :) Bye Bye :)

Hem ljuva hem


Hello :) Har kommit hem från vadstena och kyrkan ,det var väldigt kul igår :)
I kyrkan gjorde vi masser bla att kolla på i walk to remember , Det är en väldigt bra kärleksfilm som jag rekomenderar till både tjejer och killar . Jag har aldrig sett en sådan bra film , jag började råta för att den var  så fin .

Men i alla fall nu är jag hemma och jag gav massvis med pussar till min mamita för att jag sakande henne såååå mkt , skönt att vara hemma nu känner jag :) ..

Idag ska jag städa mitt rum plugga franska ,ducha , och kolla på one tree hill samt gossip girl :) , och imorgon är det PRISON BREAK :) GLÖM VERKLIGEN INTE DET :)
Nu ska jag hjälpa min mamita i köket och sen äre att plugga :)
Hejsvejs <3


Utkast: Hello :) ...




Hello :) Idag så skule ja igentligen ha gjort franska men det blev inte så för att jag helt enkelt inte hade lust med dt så nu måste jag ta med det till Vadstena eftersom att jag ska dit imorgon.. Är väldigt nervös för det , jag är inte van att åka hemmifrån så där och ja kmr inte sova hemma heller för den delen .
Kmr sova i kyrkan ,det ska bli kul men ja är nervös för att jag brukar inte lämna min mamita och papito och ja kmr inte ha dom i närheten imorgon :( Jag är faktiskt inte alls van att sova hemmifrån och gör det väldigt sällan . Men men nu ska jag i alla fall göra det och är väldigt nervöös ... Jag är fortfarande mammas lilla bebiis och df är det väldigt svårt för min att lämna min mamita , Men ja börjar bli äldre och någon dag är dt faktiskt dags  för mig att flytta hemmifrån och det här kanske är bra träning ? vem vet ? . Dt som är bra är att min bästa vän Elisabeth ska följa med mig för att vi åker med kyrkan , eftersom att jag ska konfirmera mig :)
Igentligen så borde jag fixa mina saker så att allt är klart till imorgon och gå och lägga mig för att jag ska vara kl 8.45 i kyrkan !
Jag är jätte nervös över allt som kmr hända imorgon ...

Men nu ska jag fixa packningen , ha dt så bra nattinatti <3

Utkast: Har dansat ...



Har dansat idag och snart ska jag ta en duch och sen så blir det att hoppa i säng coh sova , Imorgon så har jag sovmorgon så jag börjar kl halv 10 :) Nu är det natti natti för miiiig :)


I think I did a misstake to fall in lova wotih you :/
I NEVER THOGHT THAT LOVE WAS SO DIFFICULT <3

Happy with my life




Hej Hej sitter och kollar på one tree hill samtidigt som ja skriver :)  haha .. Dt är gammla avsnitt men eftersoom Jag ÄLSKAR dt så kan jag kolla på dt hundra miljoner gånger om . Dt är samma sak som prison break jag Älskar det så mkt att ja kan sitta och kolla det flera flera gånger om..
Älskar lucas i One tree hill han är såå Snygg :) Samma sak i Prison break Micael är bara så snygg oooh vad jag längtar tills prison brak börjar , och på tal om det ås börjar det den 20 oktober så missa verkligen inte det om ni gillar prison break.
Hade gympa idag och vbi fick tbx våra pror :) Gissa vad ja fiick ja jag fiick mvg i det alla rätt i ben och muskler . Är stolt som f..n ..Sen kom jag på att jag missade 12års jubelium i kyrkan och det var inte alls bra för att vi konfirmanter skulle speciellt vara där för att de ville veta vilka vi var .Men nu måste jag gå :) Bye Bye <3

Fredaag

Jahopp skrev skit mkt nyss men sen gjorde ja något fel på den här närbara fula datan så att allt försvann hatar datan skit mkt nuu , aja ska snsrt få massage av min daddy för att ja har så himmla ont i min rygg efter dansen igåååååååår :) puus hej


RSS 2.0