vaaarmt ! <

Jahopp blogg , jag har inte orkat  komma till ett internet cafe eftersom det är s^himmla varmt oh dâ känner inte jag för att sitta vid en data när jag kan göra sâ mkt andra saker hahaha .
 Men ni ska veta att jag saknar alla mina underbara vänner och jag e ledsen för att jag inte har loggat in vid datan mkt mer  .:) .

Jag börjar tröttna att gâ runt i kjol eller chorts och linnen varje dag speciellt när solen är sâ stark , solen här är nästan farlig , man kaan fâ cancer , helt sjukt .
Man kan se tanterna gâ runt med sina paraplyer för att inte bli solbränd och dâ tánker jag pâ sverige , vi gâr bara runt med paraply  när det regnar . haahahahah , Helt sjuukt världen är :)
Jag vet inte om ni har hört men det finns en försylning som finns i mexico och massvis med människor har dött pga den . Jag vet inte om ni i Sgverige har ¨HÖRT om det men det verkar vara allvarligt här i Ecuador eftersom att flygplatserna är med poliser och de lâter inte vem som helst komma in till ecuador . Hellt sjukt :s

LISA bejbii jag saknar dig massvis, du ska veta att du är sjukt saknad och älskad .  Always&forever no matter what ... Massviss med pussar bejbii <3
jag hoppas inte du har glömt att kolla pâ prison break gumman !! <3

RSS 2.0