happy new year

                                                              Gott nytt år allesammans :)




2008

En dag kvar och sedan kommer 2009! Helt sjukt hur snabbt tiden gâr .. Det känns som om det var igâr vi sa hejdâ till 1007 och firade 2008 . Mitt âr har varit bâde bra och dâligt men jag är nöjd med det i alla fall .
Jag har massvis med minnen , har träffat nya kompisar kommit nämre mina andra kompisar och insett att livet aldrig blir som man har tänkt sig . Jag är nöjd med vad jag har gjort i âr och jag känner mig stolt :) 
Jag tror att 2009 âret kommer bli bättre än 2008 ôch jag hoppas det i alla fall för att mitt 2008 var lite sâdär : / 
Det här âret har jag insett hur mycket man ska ta vara pâ tiden och inte skuta upp allting till sista minuten utan satsa när man har chansen för att sen kan det vara försent .
 När man har chansen att göra nâgot bra eller säga Nâgot bra till nâgon sâ gör det för att chansen kanske aldrig kommer tillbaka .
 Vâga ta en risk .   



Hur tkr ni erat 2008 âr har varit ? 
skriv gärna och berätta :)

brorsans b-day <3

 Min älskade underbara lillebror blev 13 âr igâr ¨26/12 . Han blev tonâring :).. Jag var den första som sa grattis till honom kl 00.1 ! Det var sâ kul att se honom sâ glad och lycklig över att han äntligen blev tonâring <3 Vi väckte honom ocksâ med târta och sjöng ocksâ till honom.
Senare ringde min mamma och sa att ho var pâ stan och att vi skulle klä pâ oss för att vi skulle ut och äta alla tillsammans !
Det blev att gâ hela vägen neer till max eftersom min lillebror sâ gärna ville äta där ! Det var ju trots allt hans födelsedag sâ dâ gick bvi diit :) Vi var där ganska länge och sedan lev det att gâ heeem :) !
Steveen gick iväg med sina klompisar :) <3 De skulle ocksâ fira honom .

ç






puss och kram / m

1 dag kvar :)

                                                                                   HELLO :)
Jag kan inte fatta att det är 1 dag kvar till juul , Helt sjukt är det pâ ett posetivt sätt :)
Jag älskar sättet mamma och pappa fâr mig att känna mig som ett litet barn :) Just därför ÄLSKAR jag julen , jag kan bete mig som en liten bebiis och tycka att det  är helt ok .. Jag börjar känna av julstämningen även om det inte har blivit nâgon snö sâ är jag inte alls besviken eller sâ , Jag är bara glad över att ha min familj i närheteten  och möjligheten av att fira jul tillsammans med dem :) 
Nu orkar inte  jag skriva nâgot mer förutom att att alla ska ha en riktigt god jul :) 

 


Min andra halva <3

Jag pratade med min underbara kusin via msn igåårår och inser hur mycket jag saknar ecuador . Hon berättade hur min uderbara familj mådde och sa att hon sakande mig skit mycket och jag sakanr dom 3 gånger så mycket <3 Alla mådde bra , det var helt sjukt skönt att höra det :) <3

Sedan skickade hon skit många bilder på min underbara kusin och min familj :)<3 Här får ni några bilder :)
Min moster och kuusiiin

Min älskliiing <3

Min älskling och kusiin :) <3

Min kusse och kusse <3
Nu orkar inte jag laddda upp flera bilder natti natti <3


loooooov :)

Det är den första dagen på lovet och jag mår inte så väsrt bra , jag tror att jag börjar bli sjuk :/ . Vaknade ganska tidigt eftersom jag hade gått och lagt mig väldigt tidigt . Satte på tv en stund , gick in på datan en snabiis och sen belv det att städa hemma .
Ganska skönt var det eftersom jag änå inte hade något annat att göra :)
Jag har inga planer för kvällen förutom att jag ska träna lite senare , om jag blir bättre för det är inte bra att träna när man är sjuk .

Det har varit en väldigt bra vecka . Vi hade baskettunering i tisdags och jag hade skit kul fast att vi bara hade vunnit 2 matcher .
9a vann hela rubbet men jag tyckte faktist inte dom borde det , jag hade velat att 9b skulle ha vunnit men tyvärr blev det inte så som man hade velat .Det var skit kul att höra tessan ide olivia o alla skrika skiten ur sig hela tiden när de skulle heja på sitt lag . Helt sjukt vad mycket de gjorde assa . Men tyvärr så vamm de inte priset för bästa tema även fast de tycker de borde det . Vi i 8a vann för bästa tema och det är vi alla glada över . Jag vann även för bästa spelare :) hiihih jag har gått runt och sakt det hela tiden . Har skrytit skit mycket om det men jag är faktiskt nöjd med mitt spela .
Så deni det lönade sig att vara diva :) hahaha ..
Vi i 7-9 vart även bjudna på konsert i skolan , 9:orna hade fixat det  och det var skit kul att höra de sjunga . De var skit duktiga och modiga att de klarade v att sjunga för oss alla andra . Jag tyckte att bäst var ju tessan och co , De sjöng sense you been gon av kelly clarckson jag vet inte om jag stavade rätt .
Det har inte hänt så mycket annat i skolan ! .... Jag orkar inte skriva så mycket mer nu . Kommentera gärna och berätta om något sp . :)

puss och kram / m


 

Jag och bror <3

<3

                                                                        Snälla gud hjälp miig


Måndag , Måndag

Ja idag är det nåndag ocg det innebär skola .,. Det är ganska skönt med skolan nu eftersom det är ungefär 2 veckor kvar tills vi slutar och det innebär INGA PROV/LÄXOR !
Ni anar inte hur skönt det känns ju :)
idag hade jag eng prov , jag var tvungen att göra klart b.delen . Jag kunde alla glosor förutom en enda , Jag skulle kunna veta vad zodiac var , så jag satt där i hundra timmar och försökte komma på det men senare så gav jag upp och när jag väl ger pappret  till svante ( eng lärare) och han ska säga vad det var på sv så sa han ATT DET VAR SAMMA SAK  .. Kan ni fatta vilket ryck jag fick lr ? jag hade suttit där i hundra timmar och sedan fick jag höra att det var samma sak Omg  assa jag blir sur bara jag tänker på det men aja .
senare så träffade jag min mentor Jennifer och skulle fråga hur det gick på mitt tal men honsa inget alls för att annars så skulle vi gå runt i en hel vecka och snacka betyg så hon vägrade att säga och sen var det också så att hon inte var säker på alla så om exakt en vecka så ska jag få reda på vad jag fick och jag hoppas verkligen jag fick bra . Hoppas Hoppas !


Sen skulle jag bara säga att festen hoss olle vart   helt lyckad , fy fan vad kul vi hade . hahaha . Speciellt när lisa var t vungn att ber om toalettborste eller när vi körde våghals spelen , Herregud vad kul vi hade. :) ... Jag säger bara om ni ska kolla på barnhemmet .(filmen ) så ska n veta attdet var läskig och kolla verkligen inte på den ensam för i kmr verkligen bli rädda. Ni skulle ha set olivia och jag vi skrek som f.. och hennes brorsa bara kolla på oss som  vd håller de på med ?
Herreguud assa , och det värsta var att vivar tvugna att gå hem eftersom Johanna sa att 116 bussen inte gick mer men nästa dag när vi frågade olle så gick 116 bussen gick  jättesent och dne låg erad på till och med nämre än 113 bussen , Snacka om att jag blev lite små irreterad på johanna men men !


Falska !

Jag blir så himmla arg på folk som skriver massa dumma kommentarer som tex hora fitta och massa
annat och det värtsa är att man är anonym ?
Det hände inte mig men det hände min bästa vän elissa , jag blir så himmla arg på folk som skriver massa skit saker ..
Kan man inte säga som man tycker i verkigheten mitt framför personen utan man måste vara anonym ? Är man så himmla omogen att man skriver att man är anonym ?
Ni vet innerst inne att hon varken är hora , fitta och ful .
Jag blir så himmla fucking arg irreterad att man försöker förstöra för en sån person , men innerst inne gör ni henne bara starkare!
Innan ni skriver massa skit saker om personer som Inte alls är det ska ni faktisk tänka om för era ord kan skada mer än vad ni tror och när  JAG får reda på vem som skrev om lelissa skit om henne så ska ni få se vad som händer för då tänker jag säga vad jag tycker om dig/er mitt framför er face to face för till skillnad från er så är jag faktiskt inte så himmla omogen och vågar säga vem jag är.

Vad har elissa gjort er förresten ? Tror in hon är en sån person som förtjänar bli kallad hora fitta ? Igentligne så förtjänar faktisk ingen att bli kallad hora fitta mm men en person som faktiskt inte förtjänar att bli kallad det är eliissa så sluta skriv massa skit kommentarer till henne för att när jag få reda på vem det är och jag har faktisk mina anaingar om
 vem det kan vara så tänker jag säga att det kommer bli synd om den personen 
Sluta skriv massa skit saker till henne fattar ni ? Ni är så jävla omogna och falska samt fega som skriver massa skit saker och är anonyma , om ni har något att säga till henne så säg det till henne face to face och inte anonymt. Är ni faktiskt så jävla falska att ni inte vågar sitt namn eller ? Ni kommer ångra det ni har sakt och vänta bara när jag får reda på vem det är så kommer ni verkligen att ångra er !





I love you baby girl och jag kommer ALLTID att finnas för dig gumman <3

puss och kram / m


Fredaag ;) love love love


                                                                             Yeeees , Äntligen fredaag :)
Imorgon blir det party hemma hoss olivia , Längtaar så mkt och det har gått rykten om att det ska bli skit kuuul! :)
Skriver gärna senare , nu blir det att äta frukost och gå till skolan !


Puss och kram / m



Happy Onsdaag !

                                                                              Hello everybody :)
Ni anar inte hur skönt det känns när alla prov är klara . Jag har inga prov alls mer , sjukt skönt  faktisk .
Jag hoppas allt har gâtt bra :) I
dag var det kopnfirmatoin och det var sjukt kul när vi hade messa och bakom oss sâ var det en kvinna som sjöng jättehögt men skit bra och vi andra kunde inte riktigt hâlla oss frân garv. haha . Samma sak var när louise hicka lr svalde lr vad hon gjorde som man hörde väldigt tydligt för det hade blivit knäpptyst . Pinsamt ! men aja lite kul är bra att ha i kyrkan .
Eller när smarta anna kommer efter att hon hade fâtt brödet som hon hade doppat i vin och kom upp till altaren och skulle tända ett  ljus och sa BLÄ ! Man hörde henne ocksâ .. Ni är helt sjuka nii ! :) Väldigt rolig dag vi hade pâ konfirmationen . hahah !

Planer för helgenm blir dâ att fira bästa Olivia som har b-day. Kommer ha sjukt roliiiiigt . Helgens höjdpunkt juu !


Skriv gärna kommentarer :) Skulle bli skit kul att höra om vad nu tkr om min blogg ! :)


Puss och kram / m



RSS 2.0